Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

NSBiH: Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera

16. 11. 2018 - 11:03
|
|
by udrimuski.ba/NSBIH
|
foto: NSBiH

Igrači su zajedno s navijačima proslavili pobjedu u Beču

Obratili se putem zvanične stranice

Nogometni savez Bosne i Hercegovine putem zvanične stranice jutros je zahvalio navijačima Bosne i Hercegovine za ogromnu podršku na "Ernst Happel" stadionu u Beču. 

- Sinergija navijača na tribinama i igrača na terenu stadiona „Ernst Happel“ u Beču bila je prevaga koja je sinoć polučila pozitivan rezultat i donijela veliku radost u domove svih Bosanaca i Hercegovaca.

Vi ste još jednom pokazali da ste najbolji kada je najpotrebnije. Naši momci su imali snage, a vi ste im udahnuli energiju kojom ste im obilato pomogli da iznesu ovako tešku utakmicu do kraja. Time je sreća i veća, jer samo snagom kolektiva možemo graditi uspjeh. 

Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera, a radost posljednjeg naklona završetkom predstave pripala je našim igračima. Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili posljednji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala! Jedno poglavlje je apsolvirano, idemo dalje u nove pobjede. Snovi nisu neostvarivi kada smo jedinstveni - stoji u poruci NSBiH.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Saša Leskovac

Leskovac je objasnio da je zakonodavni okvir dosta dobar, ali da u praksi nema adekvatne zaštite žena žrtava nasilja u porodici jer nema novca