Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_sezona 4_sedmica_9

08. 11. 2018 - 15:48
|
|
by udrimuski.ba/worda
|
foto: worda

Sovimo večeras u devetoj sedmici četvrte sezone mTechno Radio Showcase!

SLIKA21

mTechno Radio Showcase sa Wordom Neshom i gostima, uživo od 22:00h na talasima radija Otvorene Mreže u cijeloj BiH, te gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records 

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437

Kroz dosadašnje 3 sezone ekipa mTechno Radio Showcase ostvarila je dobre domaće i regionalne kontakte i dala svoju maximalnu podršku domaćoj i regionalnoj sceni te promovisala veliki broj domaćih i regionalnih umjetnika njihovih izdanja ali i promotora i evenata,  te i za novu sezonu najavljuju veliki broj exluzivnih promocija > (P.L.U.R) #peace #love #unity #RESPECT

SLIKA31

U prošlosedmićnoj epizodi jedan od domaćina Nesh je odvrtio vrlo dinamičan "hostmix" set, dok večeras vikend počinjemo sa Wordom za dekovima koji će premjerno najaviti naredno nadolazeće izdanje na njegovom mTechno Records pod nazivom "Chapter 2"

"Chapter 2" kompilacija sa 9 odličnih traka na kojem će debitirati Alex D'Elia & Sharon JJ iz Italije, ADOO i Teo Harouda iz Hrvatske, Milos Vujović iz Srbije, Devid Dega iz Španije, a njima su se pridružile "mTechno" snage: RanchaTek, The Minimal Project i Worda.

Izdanje se očekuje narednog mjeseca exluzivno na beatportu i svim ostalim boljim digitalnim muzičkim prodavnicama.

SLIKA41

Event koji preporučujemo je "Decibel: Lucretio, Ilija Djokovic, Forest People - Sarajevo"

Italijan Lucretio nastupa u Sarajevu po prvi put, a podrška su mu 2 strašna producenta koji svoja izdanja potpisuju i za domaći mTechno Records: Ilija Djoković iz Beograda, te domaća techno snaga: Forest People iz Prnjavora.

Event se održava u sarajevskom klubu Trezor u subotu 10/11/2018; a najsretnije/najspretnije očekuju 2 promotivna upada. Sretno !

Više informacija o eventu:
Decibel: Lucretio, Ilija Djokovic, Forest People 

SLIKA5

Također izdvajamo i "NEW SOUND" event u Tuzli na isti datum 10/11 kada u BiH po prvi put nastupa španski producent Lexlay, dok mu domaću podršku čini trojac: Fulan Perez, Incept i Inis. Za ovaj event najsretnije nagrađujemo sa po 2 upada ovu i narednu epizodu, a više informacija o eventu možete pronaći na:
New Sound invites Lexlay (Happy Techno, Cubbo) 
 
Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice mTechno Records 
te putem instagrama: mTechno Records Zadnje dodane

Boje života

U srijedu 14. novembra u emisiji Boje života, radija Otvorena mreža koju koju uređuje i vodi novinarka Rubina Čengič, Admir Mujanović je govorio o svojoj bolesti, dijalizama i iščekivanju transplantacije. Njegova najveća želja je da se napije vode.se napije vode

Davor Dragičević u "Udri muški"

Na pitanje šta je prava istina o Davidu, Davor kaže da je “jedina prava istina da je David bio dijete od 21 godinu, student dva fakulteta, koga je MUP RS oteo, silovao, tukao i mučio 6 dana, a onda masakrirao i likvidirao”

Preporučujemo