Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Advokat zvijezde Juventusa: Ronaldo platio djevojci 326 hiljada eura za šutnju

11. 10. 2018 - 13:14
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: ilustracija

Sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivice

Kristijano Ronaldo (Cristiano) potpisao je vansudsku nagodbu s Ketrin Majorgom (Kathryn Mayorga), koja ga je optužila da ju je silovao u hotelu u Las Vegasu 2009. godine, potvrdio je njegov advokat.

- Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kojem slučaju nije priznanje krivice - rekao je Peter Kristijansen (Christiansen).

Advokat 33-godišnjeg nogometaša Juventusa kaže da je Portugalac pristao platiti 326 hiljada eura na nagovor svojih savjetnika.  

- To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama - rekao je njegov advokat. 

Kristijansen tvrdi da je većina dokumenata koja je procurila u javnost o ovom slučaju lažirana. 

- Dokumenti koji, navodno, sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim proslijedili medijima. Značajni dijelovi su promijenjeni ili potpuno izmišljeni - kaže Ronaldov advokat. 

Ronaldo tvrdi da su oboje željeli odnos do kojeg je došlo te se potom vratili u noćni klub u kojem su zajedno proveli još nekoliko sati.

Portugalski mediji navode da je Real, koji je tog ljeta doveo Ronalda i učinio ga najskupljim nogometašem u historiji, natjerao Portugalca da se nagodi s hostesom koja ga je optužila za silovanje.Zadnje dodane

Stvaraju nove fudbalske asove

Malonogometni klub Pionir iz Jablanice, koji je osnovan 23. jula 2015. godine, već danas je jedna od najljepših sportskih priča općine Jablanica

Preporučujemo