Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

NAKON RAZVODA DOČEKALE JE LIJEPE VIJESTI: Lukas morao da otkaže nastup, Kija i Ministarke spremno uskočile!

08. 08. 2018 - 13:10
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Aca Lukas bio je primoran da prije nekoliko dana otkaže unaprijed zakazani nastup u Makedoniji zbog lošeg zdravstvenog stanja, što je rastužilo njegove brojne fanove koji su željno iščekivali da uživo čuju izvođenje njegovih najvećih hitova.

Iako je Lukas očekivao da će urbzo stati na noge i izaći pred publiku, on je morao da otkaže još jedan nastup, ovog puta na crnogorskom primorju, a umjesto njega zapjevaće ni manje ni više nego Kija Kockar.

Budući da je za Lukasovim nastupom vladalo ogromno interesovanje, menadžment diskoteke tragao je za zvijezdom koja će, takođe, održati nastup za pamćenje i izazvati ogromno interesovanje svih posjetilaca crnogorskog primorja, zbog čega su se odlučili za Kiju Kockar i “Ministarke”, koje putuju u Crnu Goru gdje će sutra održati još jedan od nastupa, prenosi emisija “Ekskluzivno”.

ministarke

Kija i Lukas su se, inače, upoznali prije nekoliko dana u avionu, kada su, kako je pobjednica “Zadruge” ispričala, ćaskali o uobičajenim stvarima, njenoj situcaciji sa Slobom Radanovićem, poslu i drugim temama.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Saša Leskovac

Leskovac je objasnio da je zakonodavni okvir dosta dobar, ali da u praksi nema adekvatne zaštite žena žrtava nasilja u porodici jer nema novca