Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Karleuša postaje zaštitno lice brenda Versace?

08. 08. 2018 - 12:55
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Jelena Karleuša već duže vrijeme je popularna i van granica regiona, o čemu govore ne samo njeni nastupi, već i izvještavanja inostranih medija o njenoj karijeri, ali i saradnja sa stranim brendovima.

Tako je prije izvjesnog vremena postala zaštitno lice evropskePete, organizacije za zaštitu životinja, a prema pisanju dnevnog lista Kurir, JK već nekoliko mjeseci pregovara sa modnom kućom Versace, čije bi trebalo da bude zaštitno lice.

Pop diva u februaru je upoznala vlasnicu modne imperije, Donatellu Versace, kada je bila gošća na njenoj reviji u Milanu. Jelena je dobila specijalan poziv za ovaj modni događaj, te se srela sa Donatellom, koja je bila oduševljena pjevačicinom harizmom.

-Nije bilo teško ne uočiti JK. Donatella je tražila da sa njom razgovara poslije revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi željela da bude zaštitno lice njene kompanije za Evropu. Jeleni se dopala ideja, ali nisu pričale o detaljima-kaže izvor i dodaje da bi krajem ljeta trebalo ponovo da se sretnu.

Isti izvor tvrdi da su pregovori u toku već mjesecima, ali da nije poznata cifra koju će Karleuša dobiti za ovaj angažman.Zadnje dodane

Svjetski, a naše!

Amira Medunjanin rođena je 23. aprila 1972. godine u Sarajevu. Od 2001. u braku je s Bekimom Medunjaninom

Preporučujemo

Govornica: Saša Leskovac

Leskovac je objasnio da je zakonodavni okvir dosta dobar, ali da u praksi nema adekvatne zaštite žena žrtava nasilja u porodici jer nema novca