Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Jubilarno 100. izvođenje "Gospođe ministarke"

18. 06. 2018 - 16:30
|
|
by udrimuski.ba/nezavisne.com
|
foto: nezavisne.com

Predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske "Gospođa ministarka", autora Branislava Nušića, u četvrtak, 21. juna, biće izvedena 100. jubilarni put.

Predstava, koju je režirala Milica Kralj i u kojoj glavnu ulogu igra Svetlana Ceca Bojković, jedna je od najdugovječnijih i najpopularnijih predstava na repertoaru Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Premijerno je izvedena 24. marta 2006. godine, saopšteno je iz Narodnog pozorišta.

U Narodnom pozorištu 1. jula gostovaće predstava "Frenki i DŽoni" autora Terensa Mek Nelija, nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu, Beo arta i Narodnog pozorišta Sombor.

U predstavi igraju Sloboda Mićalović i Igor Đorđević, a režiju potpisuje Tea Puharić.

.Zadnje dodane

So, sirće i soda bikarbona

Većina voća i povrća koje kupujemo, prekrivena je raznim pesticidima i herbicidima kako bi izgledala ljepše i trajala duže. Neke namirnice koje imamo u kuhinjskom ormariću, skidaju dobar dio otrova. Soda bikarbona, so i limun najučinkovitiji su u tome

Šećerna bolest sve češća kod mališana

Trenutno je, kada je u pitanju dijabetes, najveći problem sa najmlađom populacijom jer od dijabetesa sve više obolijevaju djeca mlađa od sedam godina, kazala je Gordana Bukara-Radujković, pedijatar endokrinolog, a povodom Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa

Preporučujemo