Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pogledajte novi spot zamamne Nives Celzijus, koji "vrvi" atraktivnim kadrovima

22. 05. 2018 - 08:53
|
|
by dnevnik.hr / udrimuski.ba
|
foto: prtscr / video

Nives Celzijus svojim je fanovima predstavila novu pjesmu ''Jen', dva, tri'', za koju oni koji su je čuli, već komentiraju da će biti pravi ljetni hit.

Još jedna vizuelna poslastica upravo je izašla iz kreativne radionice vrijedne Nives Celzijus.

Novi spot za pjesmu "Jen', dva, tri", u saradnji s mladim reperom Antom M, obiluje aktraktivnim kadrovima zamamne pjevačice kao i brzim ritmom te zaraznim refrenom uz čije će slušanje mnogi ponovno učiti matematiku. Provokativna Nives naučit će vas kako se zapravo broji vikendom dok izlazite u omiljene klubove i kafiće.

- Moja publika i ja navikli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove, na koju onda svi zajedno skačemo i ludiramo se na mojim koncertima. Nema smisla sada snimati bilo što drugo, ljudi su doista željni dobre zabave i vesele razbibrige, a ne da ih neko umara plakanjem i tugovanjem za propalim ljubavima. Zato sam i ovog puta spremna za uzbudljivo ljeto, a prema prvim reakcijama fanova na društvenim mrežama, mislim da smo opet pogodili ukus šire publike. Hvala mojoj glumačkoj kolegici i prijateljici Martini Stjepanović, koja mi se pridružila na snimanju i u lovu na dobru zabavu i zgodne 'komade' - pohvalila se popularna pjevačica.

 Zadnje dodane

Valentino Bošković i TBF objavili singl “Adio, Trafikonte”

Valentino Bošković i TBF u svojoj pValentino Bošković i TBF u svojoj prvoj suradnji odaju počast tajanstvenom Trafikontu, ključnoj figuri bračko-svemirske povijesti.rvoj suradnji odaju počast tajanstvenom Trafikontu, ključnoj figuri bračko-svemirske povijesti

Preporučujemo