Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Vanja Mišić sa svojim singlom „Poslije ljubavi“ preuzela je sam vrući tron

16. 05. 2018 - 15:52
|
|
by udrimuski.ba/jelenmusicshow
|
foto: jelenmusicshow

Banjalučka umjetnica Vanja Mišić sa svojim singlom „Poslije ljubavi“ preuzela je sam vrh Jelen top 10 liste i uz pomoć vaših glasova osvojila „Vrući tron“.

Nakon dvije sedmice dominacije na našoj listi, bend Tibor & Baš Čelik i pjesma „Za Ezru“ ovu su se spustili za jedno mjesto, pa su sada na drugoj poziciji.

I reperka Sassja sa pjesmom „Stube“ je takođe pala za jednu poziciju, te je ovu sedmicu na trećem mjestu liste, dok je na četvrtom kao i proteklu sedmicu bend Helem Nejse koji su sa Markom Luisom otpjevali „Kabadahiju“.

Za duet Bože Vreće i Vasila Hadžimanova na pjesmi „Ko li noćas miluje ti kosu“ možete glasati ne na trećem kao protekle, već na petom mjestu ove sedmice, doj je bend Charna sa singlom „Vrati me“ zadržala šesto mjesto naše liste.

The Shejvers i pjesma „Poraz razuma“ koje smo prošli put predstavili kao novitet, dospjeli su do sedmog mjesta, a na osmom su sa petog sišli Frenkie, Kontra i Indigo sa numerom „Đe će ko“.

Kao novitete vam predstavljamo mjetnika Armina sa numerom „Nisu riječi moje krive“, te bend iz Bihaća „Grefran“ koji se na našoj listi predstavlja sa spotom za pjesmu „Isprani“.

Glasajte za vašu omiljenu pjesmu i slušajte domaće!

Mirna Dušanić/ jelenmusicshow.comZadnje dodane

Preporučujemo

Bosanci i Hercegovci, hvala vam na povjerenju

Željko Komšić proglasio pobjedu! - "Trudiću se, jer znam kakva je ovo obaveza, da ne napravim nijednu grešku u svom mandatu. Tu sam za sva vaša pitanja. Hvala vam na povjerenju!"