Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Švedski selektor otkrio šta Ibrahimović treba uraditi da bi bio na Mundijalu

24. 04. 2018 - 10:56
|
|
by udrimuski.ba / Avaz sport
|
foto: Avaz sport

Zlatan Ibrahimović već mjesecima tvrdi da ide na Svjetsko prvenstvo sa Švedskom, a to je potvrdio gostujući nedavno u jednom popularnom šouu "Jimmy Kimmell".

Povodom toga, švedski mediji kontaktirali su selektora Janea Andersona, a on im je odgovorio da Ibrahimović, ukoliko želi biti dio tima, samo treba da ga nazove.

- On može biti dio tim. Ako stvarno to želi, treba da me pozove i kaže mi kakve su mu namjere. Onda ćemo sjesti zajedno i razgovarati o svemu. Ali za sada je sve to samo špekulacija - kazao je Anderson i dodao:

"Ne znam hoće li biti potpuno spreman. Ali trenutno ni ne razmišljam o tome. Stvari uzimam u obzir samo ako za to ima potrebe. Ako želi da se vrati, mora da me pozove, ostalo ćemo lako."Zadnje dodane

Preporučujemo

Sedmica padavina, a potom promjene u Bosni i Hercegovini

Narednih sedam dana očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine lokalno mogu biti i intenzivnije, a moguća je i pojave grada, saopćeno je Federalnog hidrometeorolog hidrometeorološkog zavoda. Potom u BiH slijedi velika promjena vremena, a temperature će dosezati i 33 stepena Celzijusa