Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Željko Samardžić: Za 40 godina zajedničkog života bilo je i bura i nevjera

13. 03. 2018 - 12:34
|
|
by udrimuski.ba / kurir.rs
|
foto: twitter

Željko Samardžić punih 40 godina je u braku sa Majom, sa kojom ima tri kćerke, a sada je progovorio o detaljima odnosa sa suprugom, koja ne voli da se ističe u javnosti.

- Nedavno sam rekao kako je za ove četiri decenije zajedničkog života bilo i bura i nevjera, smatrajući da će simbolika riječi "nevjera" biti shvaćena, jer se u datom kontekstu odnosila na nevrijeme na moru. Međutim, ta moja izjava shvaćena je bukvalno i prenesena kao priznanje da sam bio nevjeran supruzi. Istovremeno mi je bilo i smiješno i tužno - započeo je priču Željko Samardžić.

- U buduće ću se izražavati manje slikovito. Naravno da nam nisu cvjetale ruže i da nas život nije mazio, ali, nakon svega, kuća puna djece i ljubavi blagoslov je na koji niko ne može da ostane ravnodušan - dodao je muzičar.

- Sve je to rezultat naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli "da".

 Zadnje dodane

Kako je nastala poznata Oliverova "Cesarica"

" Nju sam "oteo" Vinku Coci. Došao sam kod Zdenka Runjića i pitao bi li ja mogao snimiti tu pjesmu, a on mi kaže – ne možeš, to je za Cocu. Pitam ga ja – je l` zna Coce već za tu pjesmu? – ne zna kaže, a ja ću na to – onda mi je daj, neće Coce nikada znati da je bila njegova", istakao je Oliver

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put