Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Željko Samardžić: Za 40 godina zajedničkog života bilo je i bura i nevjera

13. 03. 2018 - 12:34
|
|
by udrimuski.ba / kurir.rs
|
foto: twitter

Željko Samardžić punih 40 godina je u braku sa Majom, sa kojom ima tri kćerke, a sada je progovorio o detaljima odnosa sa suprugom, koja ne voli da se ističe u javnosti.

- Nedavno sam rekao kako je za ove četiri decenije zajedničkog života bilo i bura i nevjera, smatrajući da će simbolika riječi "nevjera" biti shvaćena, jer se u datom kontekstu odnosila na nevrijeme na moru. Međutim, ta moja izjava shvaćena je bukvalno i prenesena kao priznanje da sam bio nevjeran supruzi. Istovremeno mi je bilo i smiješno i tužno - započeo je priču Željko Samardžić.

- U buduće ću se izražavati manje slikovito. Naravno da nam nisu cvjetale ruže i da nas život nije mazio, ali, nakon svega, kuća puna djece i ljubavi blagoslov je na koji niko ne može da ostane ravnodušan - dodao je muzičar.

- Sve je to rezultat naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli "da".

 Zadnje dodane

Svjetski, a naše!

Amira Medunjanin rođena je 23. aprila 1972. godine u Sarajevu. Od 2001. u braku je s Bekimom Medunjaninom

Preporučujemo

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

Ove srijede u Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, skoknuli smo do Mostara da vidimo šta će se dešavati na tribini o kulturi sjećanja, pronašli još jednu projekciju filma "Srbenka" u Sarajevu i razgovarali sa Berinom Tuzlićem