Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Tvoje lice zvuči poznato": Amel Ćurić u ulozi Massima Savića

13. 03. 2018 - 11:57
|
|
by udrimuski.ba / dnevnik.hr
|
foto: Dnevnik.hr

Nova sezona popularnog regionalnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" počinje u nedjelju, 18. marta, od 20 sati na Novoj TV, a već su počele prve transformacije.

Voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić-Bekić lica su koja će zvučati poznato u najnovijoj sezoni šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Žestoke pripreme za prvu emisiju već su iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove.

Poznati Gračanlija tako je za potrebe šoua morao obrijati bradu koju nosi već 14 godina. Imitacija mu nije strana, kaže kako je njegovo društvo već naviklo na taj njegov talent, a prva osoba koju će morati ''skinuti'' jeste popularni hrvatski pjevač Massimo Savić.

TAGOVI:Zadnje dodane

Kako je nastala poznata Oliverova "Cesarica"

" Nju sam "oteo" Vinku Coci. Došao sam kod Zdenka Runjića i pitao bi li ja mogao snimiti tu pjesmu, a on mi kaže – ne možeš, to je za Cocu. Pitam ga ja – je l` zna Coce već za tu pjesmu? – ne zna kaže, a ja ću na to – onda mi je daj, neće Coce nikada znati da je bila njegova", istakao je Oliver

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put