Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Tvoje lice zvuči poznato": Amel Ćurić u ulozi Massima Savića

13. 03. 2018 - 11:57
|
|
by udrimuski.ba / dnevnik.hr
|
foto: Dnevnik.hr

Nova sezona popularnog regionalnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" počinje u nedjelju, 18. marta, od 20 sati na Novoj TV, a već su počele prve transformacije.

Voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić-Bekić lica su koja će zvučati poznato u najnovijoj sezoni šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Žestoke pripreme za prvu emisiju već su iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove.

Poznati Gračanlija tako je za potrebe šoua morao obrijati bradu koju nosi već 14 godina. Imitacija mu nije strana, kaže kako je njegovo društvo već naviklo na taj njegov talent, a prva osoba koju će morati ''skinuti'' jeste popularni hrvatski pjevač Massimo Savić.

TAGOVI:Zadnje dodane

Hibrid predstavlja novi video spot za pjesmu OPET SE NADAM

Opet se nadam je novi singl Hibrida koji je ujedno i jedna od najavnih pjesama za njegov predstojeći album. Miješajući ražličite žanrove i instrumente, Hibrid još jednom pravi neobičnu fuziju koju posvećuje nadanju. Pjesma je realizovana u saradnji sa Belmom Zvizdić i Čovjekolikim Reperom (vokali), te Nađom Čardžić (saksofon)

Preporučujemo