Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

OTVORENA MREŽA U GRENOBLE-u: Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani

15. 02. 2018 - 15:02
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

OTVORENA MREŽA U GRENOBLE-u: Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani zbog koje se odrekao i plate da bi joj mogao biti donor

Milijana Ćećez iz Višegrada danas u francuskom Univerzitetsko-kliničkom centru u Grenoble-u, u bolnici „Michallon“, pod vodstvom najboljeg francuskog tima ljekara na čelu sa prof. dr. Lionelom Rostaingom, odlazi na transplantaciju bubrega.

Nakon dvije godine dijaliza i borbe, Milijanin prvi rođak Miodrag Todorović Mišo odlučio se biti joj donor. Rasli su jedno uz drugo i bili čitav život tu jedno za drugog. Mišin čin, je čin ljubavi pred kojim možete samo mirno da stojite, a najveću radost pričinit ćemu povratak Milijane kćerki Milici koju je jako dugo čekala u životu.

Mišo je obavio sve potrebne medicinske pretrage u Francuskoj nakon kojih je ustanovljeno da može biit donor bubrega Milijani, a početkom februara prošao je i Etički komitet u Lyonu i dobio finalno odbrenje francuskog građanskog suda u Grenoble-u za ovu transplantaciju različitih krvnih grupa.

Mišo se donoseći ovu odluku odrekao na nekoliko mjeseci i dugogodišnjeg rada u inostranstvu i plate jer mu je spašavanje života rodice puno veća misija od bilo čega drugog.

Do kraja dana čekamo i prve vijesti naših koordinatora s terena, a više o svemu svakako u sutrašnjem izdanju „Udri muški“.

Sretno Milijana, sretno Miodrag i "Never Give Up"!

misoimilijanaUM

MisoUM

MilijanaUMZadnje dodane

OTVORENA MREŽA: Mimo prebačen u Grenoble

Kako nam javljaju koordinatori OTVORENE MREŽE, koji se nalaze u Francuskoj, došlo je do malih vaskulanih problema po pitanju zdravstvenog stanja našeg kolege i novinara Mime Šahinpašića

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put