Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

VIDEO: U organizaciji OTVORENE MREŽE 01. februara na teren francuskog kliničkog centra istrčati će zajedno jedan Željovac i jedan Sarajlija

23. 01. 2018 - 11:34
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

U dresu voljenog kluba, umjesto na Grbavici, ovog puta u Grenoblu, Mimo se sprema za odlučujući meč i svoju životnu pobjedu. Iako je njegovo srce, najvjerovatnije plavo, njegova krv je ipak bordo boje, koju mnogo voli i naš drug Nećko, zakleti navijač Sarajeva.

U organizaciji OTVORENE MREŽE, njih dvojica će zajedno, 01.februara, istrčati na teren francuskog kliničkog centra i pobijediti. Iako su sve dosadašnje utakmice, posmatarali sa suprotnih strana stadiona, u ovom derbiju života, odlučili su da stanu na centar. Treba istaći i to da je Nećko, prethodno obavio transplantaciju rožnjače, kako bi svijet gledao drugim očima.

U ovom derbiju neće biti poraženog, a Mimo i Nećko će nakon utakmice, mimo svih pravila, umjesto dresova, razmijeniti bubrege. Njihov izbornik, čuveni francuski ljekar Lionel Rostang, je više nego ikada siguran u pobjedu.  Uz prednost domaćeg terena, iskoristiće kaže odlučnost i čvrstu riješenost dvojice glavnih aduta. Neke se utakmice dobijaju na juriš, siguran je selektor Rostang.

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo