Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Najneugodniji trenutak na dodjeli Zlatnog globusa: Angelina Jolie ignorira Jennifer Aniston

10. 01. 2018 - 11:12
|
|
by udrfimuski.ba / avaz
|
foto: instagram

Mnogi su očekivali i njihov susret na crvenom tepihu Zlatnih globusa, no to se nije dogodilo jer je Jennifer odlučila izbjeći taj dio pa se na crvenom tepihu nije ni pojavila.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija vjerovatno najneugodnijeg trenutka na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa – scene kada se na pozornici pojavila Jennifer Aniston dok je u publici, skoro ravno ispred nje, sjedila Angelina Jolie.

Na fotografiji se vidi i glumica Dakota Johnson, zvijezda filmskog serijala ’50 nijansi sive’ koja je sjedila za stolom s Angelinom te pomalo u čudu promatrala njenu reakciju. Naime, Angelina je, čini se prema fotki, ignorirala Aniston.

Twitter je odmah poludio zbog fotke i vrlo brzo krenuli su komentari poput: “Dakota Johnson koja promatra Angelininu reakciju je poput svih nas”, “Ono kad pokušavaš biti suptilan, ali ne možeš si pomoći”, šalili su se.

angelinajoliavazZadnje dodane

Heather Locklear: Ovisnost te vuče na dno

Poznato je da se slavna glumica Heather Locklear posljednjih godina suočava s ozbiljnim životnim problemima koje je, kako pišu strani mediji, prouzrokovala njena ovisnost. No, da joj to nije jedino što je muči u životu pokazala je svojom posljednjom objavom na Instagramu, gdje je napisala da je izgubila blisku osobu

Preporučujemo