Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Prosinečki: Zadovoljstvo je biti selektor reprezentacije BiH, vjerujem da možemo na EP

04. 01. 2018 - 15:43
|
|
by udrimuski.ba / avaz
|
foto: avaz

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH danas je odlučeno da će novi selektor naše fudbalske reprezentacije biti hrvatski stručnjak Robert Prosinečki.

Popularni "Žuti" je za Avaz.ba kazao kako je izuzetno počastvovan što je upravo on selektor jedne selekcije kakva je Bosna i Hercegovina.

- Zadovoljstvo je, vjerujte, biti selektor jednoj reprezentaciji kakva je BiH. Već počinjem da razmišljam o stvarima koje nas očekuju u narednom periodu. Sve tako brzo prolazi i dolazi. Razmišljat ćemo o stvarima prije kvalifikacija za EP, gdje BiH sigurno ima kvalitet da se plasira. Lično sam zadovoljan i sretan što sam izabran za selektora reprezentacije - kazao je Prosinečki.

Dodao je kako se njegov dolazak u Sarajevo očekuje veoma brzo.

- Veoma brzo sam u Sarajevu. Nisam se još čuo sa čelnim ljudima iz Saveza kada zvanično dolazim, ali to će biti ovih dana - rekao je Prosinečki.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Branislav Borenović

U razgovoru sa slušaocima Radija OTVORENA MREŽA, Borenović je rekao da BiH treba posmatrati kao akcionarsko društvo u kom svaka partija ili entiteti imaju određeni broj dionica i ponašaju se prema državi Bosni i Hercegovini kao prema svom vlasništvu