Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Dobronamjerna kritika Mirnesa Kovača kolegici Ivani Marić po pitanju izjave o članu Predsjedništva BiH

07. 12. 2017 - 09:52
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr

Pogledajte komentar Mirnesa Kovača na lošu procjenu Ivane Marić o posjeti trojke iz Predsjedništva BiH susjednoj državi Srbiji, a koja je u jučerašnjem gostovanju na N1 kazala (pogledajte članak) da je član Predsjedništva Bakir Izetbegović napravio diplomatski incident, a zatim pogledajte i video gdje Bakir Izetbegović bez greške i umotavanja, bez lapsusa i podilaženja, konačno zauzima konkretan stav i mišljenje po pitanju suvereniteta Bosne i Hercegovine. 

Inače, ovo mišljenje koje iznosimo, nije isključivo slaganje sa stavovima i politikom Bakira Izetbegovića, ali ono što je za pohvalu treba se pohvaliti, kao što se i kritikuje, kada je za kritiku.

Pogledajte video:

Mirnes Kovač je inače novinar i politički analitičar iz Sarajeva. Magistrirao je međunarodne odnose na Univerzitetu Sussex u Velikoj Britaniji. Bavi se praćenjem i analizom političkih procesa u regiji Bliskog istoka i Balkana.

Zadnje dodane

SDPBiH podržava presude Ustavnog suda BiH

Socijaldemokratska partija BiH (SDPBiH) pozdravlja niz presuda Ustavnog suda BiH kojim se od vlasti traži poduzimanje hitnih mjera u vezi s unapređenjem kvaliteta i efikasnosti u radu pravosudnih institucija

Cazin proglašava stanje prirodne nesreće

Stanje na području USK danas je nešto bolje, ali prema podacima kojima raspolaže operativni centar Kantonalne uprave civilne zaštite, usljed jakog vjetra koji je puhao posljednja dva dana na većem broju objekata pričinjena je materijalna šteta