Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Znate li zašto je Kevin zaista ostao sam u kući?

17. 11. 2017 - 13:06
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Iako je moguće da ste film “Sam u kući” gledali više puta, najvjerovatnije niste primijetili detalj u filmu koji bi mogao da promijeni sve.

Naime, jedan korisnik Reditta primijetio je da Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo došlo je do rasprave da li je to uradio slučajno ili namjerno.

Radnje filma svi se sjećaju: zbog nestanka struje, porodica se ne budi na vrijeme, pa žuri na aerodrom. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora da se bori s lopovima. Korisnik Reditta “bobcobble” tvrdi da je Piter Mekalister (Peter McCallister) Kevina namjerno ostavio kod kuće.

Nakon što je Kevin prosuo mlijeko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Korisnik također tvrdi da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta provjeravala listu kad je dijelila karte.

showbiz.avaz.ba

 

Zadnje dodane

Neuništivi Kirk Daglas danas slavi 101. rođendan

Slavni glumac Kirk Daglas (Douglas) rođen je 9. decembra 1916., što znači da danas slavi 101. rođendan. Njegova karijera traje više od sedam decenija, i smatra se jednim od posljednjih preživjelih članova "Zlatne ere" Holivuda.

Enis Bešlagić glumu zamijenio novim zanimanjem

Sigurno ste se pitali gdje je nestao jedan od najduhovitijih glumaca na ovim prostorima i što trenutačno radi. Enis Bešlagić se već se neko vrijeme odmara od glume, a svjetla reflektora zamijenio je novim zanimanjem, zanimanjem poduzetnika