Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Znate li zašto je Kevin zaista ostao sam u kući?

17. 11. 2017 - 13:06
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Iako je moguće da ste film “Sam u kući” gledali više puta, najvjerovatnije niste primijetili detalj u filmu koji bi mogao da promijeni sve.

Naime, jedan korisnik Reditta primijetio je da Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo došlo je do rasprave da li je to uradio slučajno ili namjerno.

Radnje filma svi se sjećaju: zbog nestanka struje, porodica se ne budi na vrijeme, pa žuri na aerodrom. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora da se bori s lopovima. Korisnik Reditta “bobcobble” tvrdi da je Piter Mekalister (Peter McCallister) Kevina namjerno ostavio kod kuće.

Nakon što je Kevin prosuo mlijeko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Korisnik također tvrdi da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta provjeravala listu kad je dijelila karte.

showbiz.avaz.ba

 Zadnje dodane

Heather Locklear: Ovisnost te vuče na dno

Poznato je da se slavna glumica Heather Locklear posljednjih godina suočava s ozbiljnim životnim problemima koje je, kako pišu strani mediji, prouzrokovala njena ovisnost. No, da joj to nije jedino što je muči u životu pokazala je svojom posljednjom objavom na Instagramu, gdje je napisala da je izgubila blisku osobu

Preporučujemo