Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

IZ SATA U SAT: Vijesti Radija OTVORENA MREŽA

12. 10. 2017 - 14:18
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: radiosarajevo.ba

Akcija u Brčkom dio velike međunarodne akcije

Policijska akcija suzbijanja trgovine ljudima, koja je u toku na području Brčko distrikta, dio je velike međunarodne združene akcije država članica EU i agencija EU, potvrđeno je Srni u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Novalić i Minasi razgovarali o ekonomskim temama

Ambasador Italije u BiH Nikola Minasi najavio je u razgovoru sa premijerom Federacije BiH /FBiH/ Fadilom Novalićem mogućnost dolaska jedne velike italijanske multinacionalne kompanije na tržište BiH.

Uslov Prištine: Neće za sto sa Beogradom bez Amerike

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj najavio je izradu nove platforme za dijalog sa Beogradom, a uslov za razgovor je da za stolom bude i predstavnik SAD.

Pao španski vojni avion

Vojni avion španskog ratnog vazduhoplovstva srušio se poslije parade povodom Nacionalnog dana u Madridu, nedaleko od avio-baze Los Ljanos.

Putin planira posjetu Islamskoj republici

Ruski predsjednik Vladimir Putin planira da posjeti Iran do kraja godine, izjavio je danas predsjednički pomoćnik Juri Ušakov.

Đonlagić, Bukva i Delibašić podnijeli ostavke: KSBiH je pred gašenjem, državu sport ne interesuje

Mirsad Đonlagić, Sejo Bukva i Mevludin Delibašić podnijeli su ostavke na funkcije u Košarkaškom savezu BiH. Član Upravnog odbora KSBiH i član boarda FIBA-e Mirsad Đonlagić je naveo da je situacija u KSBiH je takva da je to institucija pred gašenjem.Zadnje dodane

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

Emisija Boje života danas je ugostila prijatelje i kolege Rabiju Bosnić i Elvira Dugalića – Rabija je Elviru donirala bubreg.Profesor Senaid Trnavčević, predsjednik Donorske mreže u BiH govori o tome zašto u BiH nema više transplantacija, a moglo bi ih biti

Preporučujemo