Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Građani su burnim aplauzom pozdravili ministra sigurnosti Dragana Mektića, uz povike "Hapsi, Dragane"

12. 10. 2017 - 10:51
|
|
by udrimuski.ba / buka
|
foto: arhiva

U Palama je sinoć održana druga po redu Skupština naroda na kojoj su poslanici Saveza za promjene u Narodnoj skupštini Republike Srpske okupljenim građanima predstavili svoje viđenje situacije u Srpskoj.

Za razliku od prve Skupštine naroda u Banjaluci, u Palama su građani imali priliku da postavljaju pitanja poslanicima.

Interesovanje je bilo ogromno, a veliki broj ljudi nije mogao uću u salu paljanskog Kulturnog centra.

Građane je zanimalo ekonomsko stanje u Srpskoj, stanje u zdravstvu, školstvu, te planovi opozicije za razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta.

,,Želimo da građani čuju pravu istinu o režimu i da pobijede strah. Vlada Republike Srpske, na čelu sa vođom režima, sije strah u Republici Srpskoj'', tvrdi predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

Prema medijima građani su bili nepovjerljivi, ali su zato burnim aplauzom pozdravili ministra sigurnosti Dragana Mektića, uz povike "Hapsi, Dragane".

Slučajno ili ne, istog dana kada je opozicija u Palama organizovala Skupštinu naroda u posjetu je stigao i predsjednik Republike Srpske.

Savez za promjene poziva i ostale političke partije da se priključe njihovoj inicijativi ali upozoravaju da je to ozbiljno pitanje i da nema mjesta za razne manipulacije.

Podsjećaju da je prije šest godina većina u Narodnoj skupštini, tačnije Milorad Dodik, odustala od referenduma i ušla u strukturalni dijalog pravosuđa na nivou BiH koji nije dao nikave rezultate.

Takođe podsjećaju da je SNSD u Parlamentarnoj skupštini BiH glasao za osnivanje Suda i Tužilaštva BiH, sa primarnim ciljem da se obračunaju sa SDS-om, a evo šta su napravili.

 Zadnje dodane

Preporučujemo