Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Sin Sijetla" dobija spomenik u svom rodnom gradu

11. 08. 2017 - 16:05
|
|
by udrimuski.ba/B92
|
foto: Getty Images

Pjevač grupe Saundgarden Kris Kornel, koji je u maju pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Detroitu nakon što je izvršio samoubistvo, biće ovekovječen statuom u svom rodnom gradu Sijetlu. 

Krisova udovica Viki je izjavila da će biti potrebno oko sedam mjeseci da statua vajara Vejna Tota, koji je radio i spomenik Džonija Ramona na Holivudskom groblju, bude izrađena.

Viki Kornel je odobrila podizanje spomenika i izrazila želju da fanovi njenog pokojnog supruga odaberu mjesto na kome bi spomenik mogao da bude postavljen.

kornelGettyImages137144509900x500

"Vejn mi je dao nacrt spomenika i djeci i meni se svidjelo. Kris je sin Sijetla. Odaćemo mu počast i dovesti ga kući", rekla je ona, i dodala:

"Razumijem da svi traže odgovore koji nama imaju smisla. Istina ja da to nikada neće imati smisla. Zato što to nije jednostavno nije trebalo da se dogodi", zaključila je Viki Kornel.

Izvor: b92Zadnje dodane

Veliki povratak Kajli Minog

Ikona pop muzike Kajli Minog (Kylie Minogue) vratila se na scenu na dodjeli Brit nagrada. Četrdesetdevetogodišnja pjevačica izazvala je burne reakcije prvo na crvenom tepihu, a zatim i na samoj dodjeli priznanja

Zdravko Čolić: Da nisam muzičar, bio bih jednako uspješan fudbalski golman

Zdravko Čolić, miljenik žena svih generacija kazao je kako bi, da nije postao veliki muzički umjetnik, bio jednako uspješan fudbalski golman. Na promociji dokumentarnog filma o legendarnom Draganu Džajiću u Beogradu među zvanicama bio je i Čola, kojem je fudbal bio prva ljubav, a i dan danas ga bez izuzetka prati

Preporučujemo