Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Sin Sijetla" dobija spomenik u svom rodnom gradu

11. 08. 2017 - 16:05
|
|
by udrimuski.ba/B92
|
foto: Getty Images

Pjevač grupe Saundgarden Kris Kornel, koji je u maju pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Detroitu nakon što je izvršio samoubistvo, biće ovekovječen statuom u svom rodnom gradu Sijetlu. 

Krisova udovica Viki je izjavila da će biti potrebno oko sedam mjeseci da statua vajara Vejna Tota, koji je radio i spomenik Džonija Ramona na Holivudskom groblju, bude izrađena.

Viki Kornel je odobrila podizanje spomenika i izrazila želju da fanovi njenog pokojnog supruga odaberu mjesto na kome bi spomenik mogao da bude postavljen.

kornelGettyImages137144509900x500

"Vejn mi je dao nacrt spomenika i djeci i meni se svidjelo. Kris je sin Sijetla. Odaćemo mu počast i dovesti ga kući", rekla je ona, i dodala:

"Razumijem da svi traže odgovore koji nama imaju smisla. Istina ja da to nikada neće imati smisla. Zato što to nije jednostavno nije trebalo da se dogodi", zaključila je Viki Kornel.

Izvor: b92Zadnje dodane

BOŽO VREĆO: “MELEK” JE KOMPLEKSAN PROJEKAT I MOJ NAJBOLJI ALBUM DO SADA

Samo nakon par dana od izlaska petog autorskog albuma umjetnika Bože Vreće “Melek”, publika i stručna kritika daju najviše ocjene i pozitivne komentare. I sam umjetnik kaže da je uradio izuzetno kompleksan projekat, te uz pomoć prijatelja i vrhunskih stručnjaka iz svijeta muzike, izdao najbolji album do sada

Preporučujemo