Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

DJI Spark: Dron kojim možete upravljati pokretima ruku

11. 08. 2017 - 08:40
|
|
by udrimuski.ba/avaz
|
foto: avaz

DJI je predstvio najnoviji model lakog drona DJI Spark.

Ovaj jednostavan dron opremeljen je mini kamerom, a glavna mu je znamenka što se njime može upravljati pokretima ruke. Zahvaljujući maloj veličini i težini od svega 300 grama, lako je prenosiv i stane u gotovo svaku torbu. Uz mini kameru moguće je snimati fotografije rezolucije 12 megapiksela i optički stabiliziran video u rezoluciji HD 1080p.

Osim DJI Sparka, u portfoliju DJI proizvoda nalazi se i Mavic Pro te Osmo Mobile. Mavic Pro je kompaktni dron opremljen s 4K kamerom za stabilizaciju slike i sistemu za vizualnu navigaciju. Domet mu je čak 7 km, a može ostati u zraku gotovo pola sata. Uz FlightAutonomy može pozicionirati, navigirati i planirati rute drona, što mu omogućuje da izbjegne prepreke u različitim okruženjima pri brzinama i do 36 km/h.

Kamera s autofokusom omogućuje fokusiranje s udaljenosti od samo 0,5 m i može se okrenuti za 90 stepeni kako bi snimala vertikalne selfieje i video. Osmo Mobile pretvara mobitele u precizne i inteligentne kamere. Korištenjem DJI-ove vlastite stabilizacije s troosnim gimbalom i tehnologijom SmoothTrack™, OsmoMobile omogućuje korisniku pametnog telefona da jednostavno snimi kvalitetne fotografije i video u pokretu, a u kombinaciji s aplikacijom DJI GO, fotografije i video profesionalne kvalitete mogu se prikazivati uživo ili dijeliti na različitim društvenim mrežama.

avaz.baZadnje dodane

Preporučujemo