Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Kada cijeli svijet misli da ništa ne jede, ona se pojavi u izdanju koje niko ne očekuje

17. 07. 2017 - 07:25
|
|
by udrimuski.ba/haber.ba
|
foto: screenshot/instagram

Fotografija Angeline ni manje ni više nego sa lizalicom, kako kao dijete sjedi na predstavi u Diznilendu i uživa u slatkoj zabavi, obišla je svijet, piše “Žena“…

 

 

Angelina je bila posebno raspoložena i opuštena jer je tog dana bio deveti rođendan njenih blizanaca Noksa i Vivijan, za koje je i organizovala izlazak u najzanimljivije mjesto na svijetu.

Okružena svojim mališanima, Vivijen, Noksom, Šajlo i Zaharom, Angelina je djelovala sasvim opušteno, kao da program prati iz svoje dnevne sobe. O tome je svjedočila i njena ležerna odjeća, a još neobaveznije bila su obučena i djeca. Sve to izgleda da je ponijelo Angelinu da i ona, kao i njeni mališani, uživa u slatkišu za koji bi se mnogi zakleli da ona nikada ne bi ni probala.

 

 

U crnom ležernom topu i rimljankama, Angelina je pokazala stajling mame koja je cijeli dan na raspolaganju za avanturistički boravak u Diznilendu, kao što je vožnja na ringišpilu, ali i za mirnije trenutke poput ovog.

Najpoznatija porodica na svijetu nedavno se vratila sa putovanja u Nambiju, gdje je 2007. godine rođena Šajlo. Tu su zvanično otvorili Šajlo rezervat za divlje životinje, koji su Angelina i Brad pomogli još 2011. godine.

 

 

Angelina je sve češće u javnosti u društvu svoje djece, sve raspoloženija, pa izgleda da je najgore doba u njenom životu prošlo. Posvećena svoj djeci, ona definitivno tako dobija i potrebnu energiju, te je širok osmijeh sve vidljiviji na njenom licu.Zadnje dodane

Umro glumac Li Ermi

INMEMORIAM Bivši marinac koji je postao poznato lice Holivuda ulogom narednika Hartmana

Preporučujemo