Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Feđa Isović tvorac hit-serija: "Ne diraj mi moju mamu"

16. 07. 2017 - 08:00
|
|
by udrimuski.ba/avaz
|
foto: avaz

Nakon velikog hita „Lud, zbunjen, normalan“, Feđa Isović napisao je novi scenarij za TV seriju, a ovaj put pod nazivom „Ne diraj mi mamu“. Prema riječima ekipe koju čine vrhunski glumci s prostora bivše Jugoslavije, od Admira Glamočaka, Branka Đurića Đure, Renea Bitorajca, Jasne Diklić, Almira Čehajića - Batka, Dragana Marinkovića Mace i drugih, gledaoce ispred malih ekrana očekuje mnogo zabave i smijeha. 

isovic

Većina radnje dešava se u sarajevskom naselju Hrasnica, u jednoj kafani, a produkciju potpisuje FIST. S obzirom na to da je Isović veliki profesionalac i detaljista, on to isto traži i od ekipe s kojom radi. Tako snimanja  traju po deset ili više sati, a posljednji kadrovi trebali bi biti snimljeni do 18. jula. 

Serija će premijerno biti prikazana najesen na Novoj TV. 

Feđa Isović rođen je 25. februara 1965. godine, a pisanjem scenarija bavi se od 2005. U jednoj od epizoda TV serije „Lud, zbunjen, normalan“ Isović i glumi. Autor je i radiodrama i dokumentarnih filmova.

 

 Zadnje dodane

Smrt u siromaštvu najboljeg glumca Berlinalea

Ironija sudbine je htjela da tačno u vrijeme održavanja Filmskog festivala u Berlinu umre Nazif Mujić, dobitnik Srebrenog medvjeda od prije pet godina. Unatoč kratkoj slavi umro je u gorkom siromaštvu

Preporučujemo

Mektić: Djeca u RS-u će postati najamnici

Izgubila se osnova za život ovdje u RS, postali smo ljuštura. Ovdje se mora početi gledati šta hoće narod. Narod hoće posao i hoće da živi. Može li iko saslušati narod? Dodik je jednom rekao da je bolje ovdje nego u Švajcarskoj