Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Znate li za sujevjerja Zlatana Ibrahimovića?

10. 07. 2017 - 19:08
|
|
by udrimuski.ba/N1

Bivša zvijeza brojnih evropskih velikana Zlatan Ibrahimović, ima niz sujevjerja za koje smatra da mu pomažu u pobjeđivanju i osvajanju trofeja. Bez njih, Zlatan sumnja u svoje rezultate!

Među njima su tetovaže i dovoljne zalihe u frižideru.

Njegovo najveće sujevjerje za "uspjeh na utakmici" je apstinencija od seksauoči meča njegovog kluba. U suprotnom krivac za lošu partiju bila bi njegova supruga.

Ibrahimović je otkrio kako je za njegove loše igre "zaslužna" njegova partnerica - Helena Seger.

"Neki igrači koriste vođenje ljubavi kako bi se 'napalili' pred utakmicu, ali ja kada god pokušavam "trijumfovati" u krevetu, odigram loše na zelenom terenu", bio je iskren Zlatan.

Lista Zlatanovih sujevjerja uključuje i ne skraćivanje repa, tvrdeći da mu daje snagu. Sličnu tvrdnju imao je Samson, mitološki lit čija je vanzemaljska snaga počivala u kosi.

Tijelo Šveđanina bh. korijena je prekriveno tetovažama, ali neke od njih mu donose sreću, mišljenja je napadač.

Među njegovim favoritima je ona koja dolazi iz budističke ideologije u predstavlja elemente vatre, vjetra, vode, te kreativnu percepciju prostora.

Da sve ovo ima smisla govore Ibrahimovićevi uspjesi i igre na terenu. U svom prvom meču za United postigao je gol i osvojio trofej.Zadnje dodane

Direktor Bešiktaša: Ovo je tužan dan

Revanš meč polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša prekinut je u 56. minuti. Trener gostiju je povrijeđen, a nakon svega se oglasio direktor aktuelnog šampiona Turske

Preporučujemo