Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Specijalni radijski program povodom akcije "Makaze za Mimu - makaze za život"

20. 05. 2017 - 20:36
|
|
by otvorena mreža
|
foto: otvorena mreža

Sutra će od 12 do 15 časova Radio Otvorena Mreža emitirati živi program povodom održavanja dobrotvorne manifestacije "Makaze za Mimu - Makaze za život". Na frekvencijama Radija Otvorena Mreža slušateljstvo će moći pratiti javljanja uživo, kako učesnika u manifestaciji, tako i članova naše ekipe na čelu sa Almirom Čehajićem Batkom.

Klub frizera Sarajevo u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM će okupiti najbolje frizere iz cijele Bosne i Hercegovine ispred sarajevskog BBI Centra. U nedjelju, 21. maja od 10.00 do 17.00 sati, svi će imati priliku da se prepuste vještim rukama vrhunskih majstorica i majstora frizerskog zanata, a novac skupljen u akciji bit će doniran u svrhu liječenja Mime Šahinpašića.

Akcija za Mimu bit će okončana Donatorskom večerom za Mimu Šahinpašića koja će se u nedjelju održati u Coloseum Clubu u Sarajevu, sa početkom u 21.00. Sve prisutne će zabavljati Adis Škaljo, a prisutni će imati priliku učestvovati na donatorskoj aukciji na kojoj će biti ponuđeni vrijedni predmeti: originalni dresovi Džeke, Pjanića i Misimovića, umjetnička djela Sulejmana Haljevca, te drugi brojni predmeti i umjetnički radovi.Zadnje dodane

Preporučujemo