Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Branislav Borenović za Centralni zatvor: ”Ovo je kraj Milorada Dodika”

19. 05. 2017 - 21:31
|
|
by otvorena mreža
|
foto: otvorena mreža

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik optužio je opoziciju u tom entitetu za, kako je naveo, "veleizdaju u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine", kazavši da "ne čine ništa, osim što prave štetu Republici Srpskoj".

Povodom toga, urednik i voditelj današnjeg izdanja emisije Centralni zatvor, Darko Došlo, telefonski u emisiju je pozvao Branislava Burenovića, predsjednika Partije demokratskog progresa (PDP), koji je istakao da je pod velikim pritiskom i napadima prvog čovjeka SNSD-a Milorada Dodika.

“Milorad ne trpi nikakvu kritiku i ne prihvata tuđe mišljenje. Jutros sam odgovorio na brutalne napade, koje je Milorad rekao na račun mene i moje porodice. Odgovorio sam mu, kako i dolikuje, žestoko!”

U moralnom smislu Srpska je odavno na koljenima. Sve pada osim Milorada Dodika i SNSD-a. Tako je bilo dosad, ali čini se da bi i tu vrlo brzo moglo doći do određenih promjena.

Emisiju Centralni zatvor, kao i komentare slušalaca možete poslušati na linku ispod.

 Zadnje dodane

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

Emisija Boje života danas je ugostila prijatelje i kolege Rabiju Bosnić i Elvira Dugalića – Rabija je Elviru donirala bubreg.Profesor Senaid Trnavčević, predsjednik Donorske mreže u BiH govori o tome zašto u BiH nema više transplantacija, a moglo bi ih biti

Preporučujemo