Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

AKCIJA ZA MIMU ZAVRŠAVA DONATORSKOM VEČEROM!

16. 05. 2017 - 11:32
|
|
by udrimuski.ba / Nermina Veljan
|
foto: udrimuski.ba

Predsjednik OTVORENE MREŽE dr. Almir Čehajić Batko u javljanju za Radio OTVORENA MREŽA je izjavio:

"Akcija prikupljanja sredstava za našeg kolegu Mimu Šahinpašića biće završena Donatorskom večerom u nedelju, 21.05.2017. koju organizuje  „Klub frizera Sarajevo“ u sklopu projekta „Makaze koje život znače“ ".

„Klub frizera Sarajevo“ sa poznatim dvojcem Harisom Hodžićem i Senadom Čavdarom u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM, u okviru projekta „Makaze koje život znače 2017“, po peti put zaredom, okupiće najbolje frizere iz cijele BiH koji će prihode od svog rada pokloniti u humanitarne svrhe – ovoga puta Mimi Šahinpašiću. Nedelja - 21 maj od 10.00 do 17.00 sati, ispred BBI centra.

Nakon cjelodnevnog humanitarnog rada, organizovaće se Donatorska večera u Coloseum Clubu na kojoj će vas zabavljati Adis Škaljo sa početkom od 21.00 sat, a na kojoj će se putem aukcije ponuditi originalni dresovi Edina Džeke, Miralema Pjanića, umjetnička djela Sulejmana Haljevca, Armina Misimovića, kao i drugi brojni predmeti i umjetnički radovi.

Vaučere za Donatorsku večeru u Coloseum Clubu možete kupiti u prostorijama radija OTVORENA MREŽA, Zmaja od Bosne 52  ili nas kontaktirati na broj telefona 033 717 700.

Predsjednik „Kluba frizera Sarajevo“ Haris Hodžić, koji je s kolegom Senadom Čavdarom i u saradnji sa OM-om inicirao ovu akciju, istakao je da će ove „Makaze“ biti drugačije u odnosu na prethodne: Ove makaze od frizera BiH nosiće poseban slogan „Makaze za Mimu-makaze za život“!

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i koji se odazovu ovoj humanoj akciji frizera u BiH.

makazeMIMOLOGO

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo