Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Džeko donirao novac za liječenje Mime Šahinpašića

11. 05. 2017 - 10:03
|
|
by udrimuski.ba / Darko Došlo
|
foto: arhiva

Na prvi pomen priče o bolesnom kolegi Mimi Šahinpašiću i molbu da se za pomoć obrati našem drugu i provjerenom humanisti, kapitenu bh reprezentacije Edinu Džeki, sportski novinar Oslobođenja, Jasmin Ligata, nije gubio vrijeme.

Iako smo tražili samo Edinov dres sa potpisom i posvetom, kako bismo ga prodali na dobrotvornoj aukciji za Mimu, Jasmin se ponovo javio za nepunih sat vremena i obavijestio nas da će dres stići na vrijeme, a uz to i 5.000 KM koje će Edin za Mimu uplatiti na račun Otvorene mreže.

O Jasminu bi mogli reći mnogo toga pozitivnog, ali šta reći o Edinu, jednom od najvećih golgetera kojeg smo ikada imali, a koji istovremeno nikada nije propustio priliku da učestvuje u svakoj humanitarnoj akciji za koju je saznao, pa tako i ovoj za Mimu Šahinpašića. Naravno da nije sve u parama, jer mnogo je vrijednije saznanje da se u svakom trenutku kad zatreba, a u ovoj našoj Bosni i Hercegovini to nije rijedak slučaj, Edin uvijek javi i među prvima pritekne upomoć.

Eto takav je naš Edin, ali to mi u ''Otvorenoj mreži'' dobro znamo. Zato još jednom veliko hvala velikom Edinu i svima koji su se uključili, ili će to tek učiniti u akciji za našeg kolegu Mimu Šahinpašića.

Voli Vas Vaša Otvorena Mreža !!!

 Zadnje dodane

Preporučujemo