Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Brad je definitivno bivši: Angelina Jolie ima novog dečka

18. 04. 2017 - 08:48
|
|
by udrimuski.ba/avaz
|
foto: avaz/agencije

Čini sa da holivudska glumica Angelina Jolie nije dugo željela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid "In Touch", bivša žena Brada Pitta odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Naime, kako piše pomenuti tabloid, Angelina je već izvjesno vrijeme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu. Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Jolijeva želi da novog partnera upozna sa djecom.

- Jasno joj je da će Brad zauvijek biti otac njene djece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena djeca zavole njenog novog dečka - rekao je izvor blizak glumici za "In Touch" i dodao:

- Angelina je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sljedeće nedelje. Posebno je zabrinuta kako će reagovati njeni sinovi Madox i Pax - kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

Sa druge strane, njen bivši partner, Brad Pitt nije dobro primio ovu vijest, tvrdi izvor.

- Informacija je šokirala Brada Pitta. On nije znao da se Angelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji – rekao je izvor i dodao da Pitt nema namjeru da upozna novog dečka Angeline Jolie.

Izvor: www.avaz.baZadnje dodane

Preporučujemo