Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Brad je definitivno bivši: Angelina Jolie ima novog dečka

18. 04. 2017 - 08:48
|
|
by udrimuski.ba/avaz
|
foto: avaz/agencije

Čini sa da holivudska glumica Angelina Jolie nije dugo željela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid "In Touch", bivša žena Brada Pitta odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Naime, kako piše pomenuti tabloid, Angelina je već izvjesno vrijeme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu. Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Jolijeva želi da novog partnera upozna sa djecom.

- Jasno joj je da će Brad zauvijek biti otac njene djece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena djeca zavole njenog novog dečka - rekao je izvor blizak glumici za "In Touch" i dodao:

- Angelina je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sljedeće nedelje. Posebno je zabrinuta kako će reagovati njeni sinovi Madox i Pax - kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

Sa druge strane, njen bivši partner, Brad Pitt nije dobro primio ovu vijest, tvrdi izvor.

- Informacija je šokirala Brada Pitta. On nije znao da se Angelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji – rekao je izvor i dodao da Pitt nema namjeru da upozna novog dečka Angeline Jolie.

Izvor: www.avaz.ba

Zadnje dodane

Neuništivi Kirk Daglas danas slavi 101. rođendan

Slavni glumac Kirk Daglas (Douglas) rođen je 9. decembra 1916., što znači da danas slavi 101. rođendan. Njegova karijera traje više od sedam decenija, i smatra se jednim od posljednjih preživjelih članova "Zlatne ere" Holivuda.