Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Šta su Kinezi sve ponudili Iniesti ?

19. 03. 2017 - 17:40
|
|
by udrimuski.ba/avaz
|
foto: avaz

Za Kineze odavno ne postoje granice. Zov kineskog novca bio je nedoljiv za Brazilce Oscara i Hulka, a ove sezone Shanghai SIPG je potrošio više od sto miliona eura.

Ali ipak, postoje igrači koji znaju da kažu – NE. I pored toga što dobijaju nepristojne ponude. Posljednji primjer je legendarni veznjak Barcelone, Andres Iniesta. Reprezentativcu Španije je, kako prenose inostrani mediji, jedan kineski klub ponudio godišnja primanja od 35 miliona eura. Ali to nije sve.

Naime, Iniesta bi u ugovoru imao klauzulu prema kojoj ne bi imao obvezu da igra gostovanja. Međutim, neizostavan član zlatne Barcine epohe nije želio čuti za takvu mogućnost.

Iniesta želi da igra za Španiju na Mundijalu u Rusiji i vjerovatno je svjestan da bi ga odlazak u Kinu odaljio od takvog cilja. Ove sezone Iniesta je za Barcelonu odigrao 1390 minuta.

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put