Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

CURE, JESTE LI SPREMNE ZA „LUDU DJEVOJAČKU“?

16. 03. 2017 - 09:24
|
|
by udrimuski.ba/Continental film
|
foto: Continental film

LUDA DJEVOJAČKA!

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja je u nekom trenutku u potpunosti izmaknula kontroli. Bilo da je riječ o prekomjernom pijanstvu, seksualnim eskapadama ili korištenju ilegalnih supstanci nakon što prođe određeno vrijeme većina se s osmijehom na licu prisjeti ludih noći provedenih s najboljim frendicama uz vječiti komentar „ne mogu vjerovati da sam to bila ja“.

Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog ljetnog hita LUDA DJEVOJAČKA proživjeti izlazi van svakih okvira onoga što bismo možda željeli da se dogodi i nama. Hit komedija LUDA DJEVOJAČKA u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u domaća kina stiže ovog juna!

Pet najboljih prijateljica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera.

ubilestripera

Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama LUDE DJEVOJAČKE pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.

Sudeći prema prvoj kino najavi koju ovim putem predstavljamo, a koja je sve samo ne blaga, očito je da pet frendica očekuje uistinu LUDA DJEVOJAČKA.

Hit komedija LUDA DJEVOJAČKA u domaća kina stiže ovoga juna!Zadnje dodane

Smrt u siromaštvu najboljeg glumca Berlinalea

Ironija sudbine je htjela da tačno u vrijeme održavanja Filmskog festivala u Berlinu umre Nazif Mujić, dobitnik Srebrenog medvjeda od prije pet godina. Unatoč kratkoj slavi umro je u gorkom siromaštvu

Preporučujemo

Mektić: Djeca u RS-u će postati najamnici

Izgubila se osnova za život ovdje u RS, postali smo ljuštura. Ovdje se mora početi gledati šta hoće narod. Narod hoće posao i hoće da živi. Može li iko saslušati narod? Dodik je jednom rekao da je bolje ovdje nego u Švajcarskoj