Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Ovo mlađi nikada neće saznati: Ovako su se muvale starije generacije!

08. 01. 2017 - 14:20
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: kurir/google

Mlađi nikada neće saznati: Ovako su se muvale starije generacije!

ljubavdrzanjezarukegoogle

Mnogo ljubavnih čari je ostalo u prošlim vremenima, koje mlađi naraštaji neće saznati Mlađe generacija nikada neće osetiti sve čari tih dobrih, starih i komplikovanijih vremena.

ljubavgoogle

1. Traženje fiksnog broja telefona. Hoćemo u petak u bioskop? Hoćeš da mi daš broj? 2431...

2. Nadanje da se neće javiti roditelji. Samo da nije njegova mama, samo da nije njegova... Dobar dan, da li je Ivan kod kuće?

3. Traženje broja u imeniku. I to u imeniku, koji je bio veliki kao enciklopedija, samo da bi sat vremena kasnije shvatila da si nazvala pogrešnu kuću.

4. Zivkanje s govornice. Samo da bi mu čula glas, ali da on ne zna ko je.

5. Raspitivanje po komšiluku. Ko je ta nova devojka s kojom je viđen, gde živi, kako izgleda... Danas je dovoljno samo ulogovati se na Fejsbuk.

6. Pisanje porukica i pisama. Prošlost je zahtevala i takvu komunikaciju.

7. Nadanje da ćeš da ga vidiš. Na plesu, na školskom odmoru, u kafiću, jer "tagovanje" na društvenim mrežama tada nije bilo moguće.Zadnje dodane

Neobično društvo izaziva pažnju Hercegovaca

Tridesetogodišnji Italijan Federico Delise prošle godine odrekao se lagodnog gradskog života u Italiji i krenuo pješke put Sirije. Na put dug skoro 6.000 kilometara krenuo je u potrazi za, kako kaže, starim načinom života u harmoniji s prirodom i drugim ljudima. Posljednjih osam dana pješači kroz Hercegovinu, ali ne sam

Preporučujemo