Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U lančanom sudaru 30 automobila kod Niša 17 povrijeđenih

06. 01. 2017 - 12:54
|
|
by Al Jazeera
|
foto: Al Jazeera

Na izlazu iz Niša u petak se kod Trupala dogodio lančani sudar, u kojem je povrijeđeno 17 osoba, od kojih šestero djece, potvrđeno je Tanjugu u Urgentnom centru Kliničkog centra Niš.

"U Urgentni centar dovezeno je 17 povređenih, od toga šestoro dece, i u toku je dijagnostika. To nije konačan broj i Hitna pomoć dovozi još povređenih", rekao je načelnik Urgentnog centra Hadži Bojan Marjanović.

Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić kaže da je u lančanom sudaru učestvovalo 30 vozila. "Saobraćaj je na autoputu zaustavljen u oba smera. Kolona je velika, ali nema vozila koja su u snežnom nanosu", rekao je Marić.

Na lice mjesta odmah su upućene patrole saobraćajne policije, ekipe JP "Putevi Srbije" i Sektora za vanredne situacije. Naveo je da će na lice mjesta biti upućene dodatne snage, kao i da je bilo nekoliko intervencija na teritoriji općina Surdulica i Vranje kako bi se pomoglo starijim i povrijeđenim osobama.

Na autoputu Beograd - Niš vidljivost je smanjena, a saobraćaj je otežan zbog jakog vjetra i nanosa snijega, javlja reporter Tanjuga. Nadležne službe savjetuju vozačima da narednih dana budu veoma oprezni u saobraćaju i prilagode brzinu.Zadnje dodane

Preporučujemo