Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

NOVI HUMBLE BUNDLE PAKET DONOSI ASSASSIN'S CREED NASLOVE

05. 01. 2017 - 15:43
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: assassinscreed

Nakon što je hollywoodska ekranizacija Ubisoftovog hit serijala Assassin's Creed doživjela ne baš sjajnu  premijeru, američka prodavnica video igara Humble Bundle ponudila je Assassin's Creed paket. 

Humble Assassin's Creed Bundle nudi devet Assassin's Creed naslova raspoređenih na tri nivoa. Prvi paket, za koji ćete morati izdvojiti barem jedan dolar, donosi tri 2D Assassin's Creed Chronicles naslova i originalnu igru koja je požnjela hvalospjeve zahvaljujući briljantnoj znanstvenofantastičnoj priči i revolucionarnoj igraćoj mehanici. 

Doplatite li za srednji paket čija prosječna cijena trenutno iznosi nešto više od 7,5 eura, dobit ćete i Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed 3 (i dodatak Tyranny of King Washington), te Assassin’s Creed Liberation.

Najskuplji paket je 15 dolara (14,7 eura) i u njemu se nalaze i Assassin’s Creed Brotherhood i Assassin’s Creed Unity. U paketu se ne nalaze naslovi Revelations i popularni gusarski nastavak Black Flag, a uobičajeno proširenje paketa koje se dešava sedam dana nakon premijere ponude ovaj put nije najavljeno.
Digitalni naslovi se nakon kupovine preuzimaju na Uplay servisu koji Ubisoft, unatoč oštrim kritikama, već godinama promoviše i očigledno ne planira prestati koristiti kao sistem zaštite svojih digitalnih naslova.  

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put