Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

NOVI HUMBLE BUNDLE PAKET DONOSI ASSASSIN'S CREED NASLOVE

05. 01. 2017 - 15:43
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: assassinscreed

Nakon što je hollywoodska ekranizacija Ubisoftovog hit serijala Assassin's Creed doživjela ne baš sjajnu  premijeru, američka prodavnica video igara Humble Bundle ponudila je Assassin's Creed paket. 

Humble Assassin's Creed Bundle nudi devet Assassin's Creed naslova raspoređenih na tri nivoa. Prvi paket, za koji ćete morati izdvojiti barem jedan dolar, donosi tri 2D Assassin's Creed Chronicles naslova i originalnu igru koja je požnjela hvalospjeve zahvaljujući briljantnoj znanstvenofantastičnoj priči i revolucionarnoj igraćoj mehanici. 

Doplatite li za srednji paket čija prosječna cijena trenutno iznosi nešto više od 7,5 eura, dobit ćete i Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed 3 (i dodatak Tyranny of King Washington), te Assassin’s Creed Liberation.

Najskuplji paket je 15 dolara (14,7 eura) i u njemu se nalaze i Assassin’s Creed Brotherhood i Assassin’s Creed Unity. U paketu se ne nalaze naslovi Revelations i popularni gusarski nastavak Black Flag, a uobičajeno proširenje paketa koje se dešava sedam dana nakon premijere ponude ovaj put nije najavljeno.
Digitalni naslovi se nakon kupovine preuzimaju na Uplay servisu koji Ubisoft, unatoč oštrim kritikama, već godinama promoviše i očigledno ne planira prestati koristiti kao sistem zaštite svojih digitalnih naslova.  

 Zadnje dodane

Super Mario Odyssey je najprodavanija igra Switch konzole

Znali smo već da je Nintendo Switch konzola imala uspješnu 2017. godinu, a rekorde je postavljala i u 2018., no, sad kad je službeno zaokružena prva godina postojanja Switch konzole, Nintendo je odlučio podijeliti impresivne statistike

Preporučujemo

Sedmica padavina, a potom promjene u Bosni i Hercegovini

Narednih sedam dana očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine lokalno mogu biti i intenzivnije, a moguća je i pojave grada, saopćeno je Federalnog hidrometeorolog hidrometeorološkog zavoda. Potom u BiH slijedi velika promjena vremena, a temperature će dosezati i 33 stepena Celzijusa