Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

NOVI SAD: Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone

24. 12. 2016 - 15:51
|
|
by AA
|
foto: AA
  • Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone
    Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone

Više desetina članova novosadskih moto klubova danas su, po 14. put, organizovali akciju "Moto Deda mraz" u okviru koje su posetili ustanove i institucije koje se bave zaštitom dece i mališanim uručili Božićne i novogodišnje poklone.

Bučna kolona bajkera u odelime Deda mraza posetila je u današnjoj ruti Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, Dečju bolnicu u Novom Sadu, Svratište za decu ulice i Dnevni boravak za smeštaj dece i mladih iz porodica u riziku, a humenitarna bajkerska tura završila se podelom slatkiša u "Ledenoj šumi" - novootvorenom klizalištu u Dunavskom parku.

Prema rečima organizatora, ovo je tradicionalna manifestacija kojom motociklisti žele da radost Božića i Nove godine podele sa najmlađim sugrađanima.

Nakon akcije, Deda mrazovi su svoje motorne saonice upregli u pravcu Sremske Kamenice, gde je druženje nastavljeno uz bajkerski pasulj.

 Zadnje dodane

Vučićeva poruka novinarki studija B: Ne plaši se...

Protest "Stop krvavim košuljama", koji je organizovan sinoć u Beogradu, izazvao je brojne reakcije u javnosti. Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da neće ispuniti nijedan zahtjev opozicije koliko god ih izašlo na ulice da protestuje i koliko dugo ti protesti trajali

Preporučujemo

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

Ove srijede u Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, skoknuli smo do Mostara da vidimo šta će se dešavati na tribini o kulturi sjećanja, pronašli još jednu projekciju filma "Srbenka" u Sarajevu i razgovarali sa Berinom Tuzlićem