Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

NOVI SAD: Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone

24. 12. 2016 - 15:51
|
|
by AA
|
foto: AA
  • Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone
    Deda mrazevi na motorima mališanima uručili praznične poklone

Više desetina članova novosadskih moto klubova danas su, po 14. put, organizovali akciju "Moto Deda mraz" u okviru koje su posetili ustanove i institucije koje se bave zaštitom dece i mališanim uručili Božićne i novogodišnje poklone.

Bučna kolona bajkera u odelime Deda mraza posetila je u današnjoj ruti Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, Dečju bolnicu u Novom Sadu, Svratište za decu ulice i Dnevni boravak za smeštaj dece i mladih iz porodica u riziku, a humenitarna bajkerska tura završila se podelom slatkiša u "Ledenoj šumi" - novootvorenom klizalištu u Dunavskom parku.

Prema rečima organizatora, ovo je tradicionalna manifestacija kojom motociklisti žele da radost Božića i Nove godine podele sa najmlađim sugrađanima.

Nakon akcije, Deda mrazovi su svoje motorne saonice upregli u pravcu Sremske Kamenice, gde je druženje nastavljeno uz bajkerski pasulj.

 Zadnje dodane

Hrvatska: Borba s poplavama se nastavlja, Sava na 928 cm

Na području oko Jasenovca Sava je dosegnula najviši vodostaj u povijesti - iznosio je 928 cm u utorak u 6 ujutro. Dosadašnji rekord, iz 1970. godine iznosio je 907 cm. Na snazi su izvanredne mjere obrane od poplava i kod Jasenovca i u Lekeniku, gdje raste vodostaj Kupe

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put