Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

DJECA MOLE za pomoć

04. 11. 2016 - 06:30
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Tim Otvorene mreže na čelu sa predsjednikom dr.  Almirom Čehajićem - Batkom, ekipa portala udrimuski.ba i Pink BH krenuli su juče put Bratunca, kako bi posjetili sedmočlanu porodicu Nikolić, koja je 23. oktobra u požaru izgubila svoj dom.

Prilikom dolaska u Bratunac, upriličen je sastanak sa načelnikom opštine Nedeljkom Mlađenovićem, pri čemu su dogovorene hitne aktivnosti.  „ Idemo raditi, napravili smo dogovor, prvi čovjek opštine Bratunac i ja ispred Otvorene mreže“ , rekao je doktor Čehajić.

nedeljkomladjenovicbatkoUM

Načelink opštine zahvalio se na podršci i  dodao „ Ja garantujem da ćemo zajedno ovaj problem uspješno riješiti u roku od dva do tri mjeseca, kada će porodica Nikolić živjeti u svojoj kući koja će biti daleko ljepša i bolja od one koju su imali “.


U Fakovićima nedaleko od Bratunca dočekala nas je majka Nevenka sa svojim mališanima. Suza u oku u znak zahvalnosti za posjetu i stidljivi osmjesi ostavili su snažan utisak na ekipu. Uprkos novonastaloj situaciji, teškim uslovima života, međusobno poštovanje, ljubav i nada nisu ih napustili.

porodicanikolicum

Za samo dvadeset minuta srušio se život ove porodice. Za tako karatko vrijeme ostali su bez doma, dokumenata, uspomena, ostali su bez svega.
Gledaoci i slušaoci emisije Udri muški, raja iz Kreševa, kao i preduzeće „Klas“  pružili su nesebičnu podršku ovoj porodici, kojoj je svaka vrsta pomoć dobro došla.

Poziv za pomoć  i dalje ostaje otvoren za sve one koji  saosjećaju sa njima.

HUMANITARNI BROJEVI OTVORENE MREŽE 1330 1350

BANKA: SBERBANKA BH d.d.Sarajvo
Primalac: OTVORENA MREŽA, Hamdije Čemerlića 21, 71000 Sarajevo

Sa naznakom za porodicu Nikolić

BROJ RAČUNA: 1401010022091880

Za uplate iz inostranstva:

BROJ RAČUNA: 5030120-220918
IBAN: BA 39 1401010022091880
SWIFT: SABRBA22
PayPal: [email protected]

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Branislav Borenović

U razgovoru sa slušaocima Radija OTVORENA MREŽA, Borenović je rekao da BiH treba posmatrati kao akcionarsko društvo u kom svaka partija ili entiteti imaju određeni broj dionica i ponašaju se prema državi Bosni i Hercegovini kao prema svom vlasništvu

Govornica: Saša Leskovac

Leskovac je objasnio da je zakonodavni okvir dosta dobar, ali da u praksi nema adekvatne zaštite žena žrtava nasilja u porodici jer nema novca