Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

HDZ BiH proglasio pobjedu u 18 općina

Izbori 2016

02. 10. 2016 - 23:19
|
|
by AA
|
foto: AA

Predsjednica Provedbenog izbornog stožera i zamjenica predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) saopćila je večeras u Mostaru da je ta stranka prema neslužbenim rezultatima lokalnih izbora ostvarila pobjedu u 18 općina.

 

Ona je kazala da je HDZ BiH ostvario pojedu na ovogodišnjim izborima u Čapljini, Kiseljaku, Širokom Brijegu, Ravnom, Tomislavgradu, Orašju, Vitezu, Čitluku, Ožaku, Livnu, Usori, Ljubuškom, Posušju, Grudama, Neumu, Varešu, Kreševu i Žepču.

HDZIZBORI2016AA1512x350

„Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine je zadovoljna rezultatima lokalnih izbora. U odnosu na rezultate lokalnih izbora od prije četiri godine mi imamo sad više načelnika. Imamo načelnika u općini Usora, dobili smo Odžak, Vitez i dobili smo Vareš. Nažalost moram naglasiti da mi je žao što smo izgubili općinu Kupres, tako da uz ovih 18 općina koje u ovome trenutku imamo očekujemo naravno i Stolac kao pobjedu. Nadamo se da će sve institucije od Središnjeg izbornog povjerenstva a i one koje su dužne da provode zakon učiniti sve da se ovo sankcionira“, kazala je Krišto te zahvalila svima koji su izašli na izbore.

 Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put