Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Maska za mobitel koja štampa slike

04. 02. 2015 - 10:23
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr

 

Novi dodatak mobilnim telefonima će vas potpuno oduševiti, naročito ako vam je nedostajao sentimentalni momenat fotografija na papiru. 

 

mobitelprtscr

 

Maska za mobitele "Prynt" će za samo 30 sekundi odštampati vašu fotografiju, uslikanu telefonom ili preuzetu sa interneta. Još jedna vrlo interesantna mogućnost koju pruža Prynt, jeste mogućnost gledanja kratkih video snimaka na odštampanim fotografijama njihovim stavljanjem ispred kamere telefona!

Očekuje se da će se na ljeto pojaviti na tržištu, i to u plavoj, crnoj, bijeloj i roze boji za iPhone 5, 5S, 5C i 6, Samsung Galaxy S4 i S5.

 

 

 

 

 Zadnje dodane

PRVI MEDIA LAB U BiH: Jedinstveno mjesto za građane novinare

U prostorijama "Centra za promociju civilnog društva" u Sarajevu otvoren je prvi Media Lab u BiH i to u okviru USAID-ovog petogodišnjeg "Programa osnaživanja nezavisnih medija" (IMEP) gdje će poseban fokus biti i na animiranju građana u ulozi novinara

Preporučujemo

Srđan Puhalo: Zašto Bursaću nema ko da piše?

Vidim opet ti smeta Banjaluka, jer se ne raduje tvome uspjehu. Pa nije Dragane Banjaluka ulagala u tebe da bi se sa tobom radovala, a ni nisi Banjalučanin, već si šljego iz neke grmečke pripizdine da Banjalučane izvodiš na pravi put